22 Ekim 2007

SAVAŞIN KAZANANI OLMAZ HEPİMİZ BUNU BİLİRİZ


Savaşın kazananı olmaz hepimiz bunu biliriz
Barışın kaybedeni yoktur, hepimiz bunu söyleriz
İnsanlar yaşamalı kardeşçe, hepimiz bunu dileriz
Hepimiz el ele verirsek savaşı yok ederiz!



Şarkısını dillendirirken öğrencilerimiz büyük bir coşku ve heyecan ile nereden geldiği belli olmayan karabulutlar sarıverdi etrafımızı birdenbire.

Yüzlerimiz asıldı şehit haberleri ile, göz yaşlarımız iniverdi gözlerimize…Ne oluyor??? diye şaşıverdik, tedirgin bir şekilde…
Kardeşçe yaşamak varken bu üç günlük dünyada, savaş nidaları yankılandı ne diye??.…

BOP denilen şey geldi dayandı kapıya…Güçlü İsrail rüyası ve önemli su kaynakları…
El ense edilip birden, çekiliverdik ateşin içine….
Allah sonumuzu hayır eyleye…

2 yorum:

Adsız dedi ki...

çook önceden buyana tepkisizliğe bürünmüş bir toplum artık tepki göstermeye başladı.umulurki halkımız dediğiniz gibi El ense edildiğini anlasın.yoksa bağırmaklabitmeyecek bu acı .ve eklemek istiyorum bunun emperyalizmin kurguladığı bir oyun olduğunu insanlar bilmeli.1900 lü yıllarda avrupada planlanıp uygulamaya koyulan osmanlıyı parçalayıp bölme işinde kullanılan ulusalcılık türkiyeninde başına bela olacaktı. bunu anlamalıydı aydınlarımız tarihi yanlı yazanlara inat bunları söylemeliydiler.ırka dayalı devlet kurarsan içindeki unsurları hesaplaman gerekir .şimdi şehit olan şu memetlerin suçunu kim yüklenecek sırtına .analarına nasıl anlatacaklar .ALLAH sonumuzu hayreyleye.

Adsız dedi ki...

neden yazmıyorsunuz . buraya. sizin yazılarınızı özleyenleryada bekleyenler olabilir.sokaklar birden doluyor birden boşalıyor. sanki toplum bir yerlerden kışkıtılıyor.ve nedense hep kritik zamanlarda oluyor.tavşana kaç tazıya tut mu deniyor. acaba?